Labiatae

Oli de Coco

7,80 ‚ā¨   IVA incl√≤s
7,80 ‚ā¨
Afegir a la llista

L'oli de Coco t√© un alt contingut en √†cids grassos i vitamines beneficioses per mantenir una pell sana, bonica i protegida. Hidrata en profunditat¬†i ajuda a restaurar¬†la barrera natural,¬†retenint la humitat i mantenint l'equilibri del pH. √Čs un gran multi√ļs:¬†
- Acci√≥ antioxidant: protegeix la pell de les agressions externes i prev√© l'aparici√≥ dels signes de l'edat. √Čs una soluci√≥ perfecta per protegir les zones que m√©s s'erosionen com el contorn d'ulls,¬†els llavis i el coll.
- Regenerador cel·lular: repara i allisa arruguetes, marques, cicatrius i aporta elasticitat i suavitat a la nostra pell.
- Calmant: a l'estiu és perfecte per refrescar i alleujar la pell irritada després de l'exposició solar. Excel·lent per alleujar i regenerar les cremades solars. 
- Fungicida i bactericida: manté la pell sana gràcies a les seves propietats i elimina els microorganismes nocius que poden créixer a la pell. Combat els granets i ajuda a eliminar la infecció per fongs, peu d'atleta...
- Cuida el teu cabell: hidrata, nodreix i repara els cabells secs o castigats. Ideal per aplicar com una mascareta per donar brillantor i cos als cabells.
- Infantil: l'oli de coco és molt recomanable per als infants ja que els ajuda a combatre la dermatitis associada a la immaduresa del sistema immunològic.
- A la cuina: tolera molt bé les altes temperatures sense desnaturalitzar-se. A més, gràcies al seu contingut alt en triglicèrids de cadena mitjana i curta, el nostre organisme el fa servir per obtenir energia.
- Per desmaquillar: és ideal per fer com a primer pas de la doble neteja.

La seva textura dep√®n de la temperatura ambiental: per sobre dels 25¬į C, l‚Äôoli de Coco √©s l√≠quid.¬†Per sota dels 25¬į C, l‚Äôoli de coco canvia de textura de forma natural i es torna s√≤lid. Si te'l trobes s√≤lid amb l'escalfor de les mans es desfar√† de seguida, si necessites m√©s quantitat pots posarlo al banys maria o aproparlo al radiador.

Envàs de vidre de 100 ml.
Certifcat CAAE

INGREDIENTS:
Cocos nucifera oil*.
*Ingredient procedent d'agricultura ecològica.

ENVIAMENT

El termini de lliurament és d'aproximadament 2-3 dies feiners (de dilluns a divendres). En caps de setmana i festius, no es lliuren, ni es preparen ni s'envien comandes (tant caps de setmana o festius en origen com a destinació).

Quant costa l'enviament?
Els ports s√≥n una despesa complement√†ria que haur√†s de tenir en compte i que dependr√† del total de la compra. Per compres superiors a 40‚ā¨ per enviaments a Pen√≠nsula, ports pagats, per imports inferiors els ports seran de 5‚ā¨. Balears: 7‚ā¨ de ports, gratu√Įts per 50‚ā¨ de compra. Can√†ries: 13‚ā¨ de ports, gratu√Įts per 100‚ā¨ de compra.

Realitzem enviaments a Espanya peninsular, Balears i Canàries. Per a altres destinacions consulta'ns.

DEVOLUCIONS

Si canvies d'idea, pots tornar els productes comprats durant els primers 15 dies, sempre que no s'hagin fet servir i conservis tots els embalatges originals. Us abonarem l'import de la compra abans de 7 dies des del moment de la recepció del producte adquirit. Totes les despeses d'enviament són a càrrec del comprador.

Per a productes defectuosos, pots contactar amb nosaltres a taranna@tarannacosmetics.com i t'indiquem com cal procedir.

Productes vistos