Aquí a preguntes freqüents hi ha alguns dels dubtes més habituals dels nostres clients abans de comprar. Si tens cap altre pregunta, no dubtis en contactar amb nosaltres!

L'enviament es realitzarà en el mínim temps possible, sent el normal un temps estimat d'enviament de 48/72 hores des de la confirmació del pagament a la Península Ibèrica. El retard en l'enviament no implica la resolució de la compravenda ni dóna lloc a indemnització per aquesta causa.

Els articles oferts a la nostra web són de màxima qualitat, tot i així, si al rebre la teva comanda no estàs satisfeta, tens 15 DIES per tornar-la amb el seu embalatge original, a comptar de la data en què vas rebre la comanda. L'adreça a la que hauràs d'enviar el paquet és: TARANNÀ COSMÈTICA NATURAL - C/ NOU, 17 - 08241 MANRESA (BARCELONA).

IMPORTANT: Per poder realitzar un canvi o una devolució el producte no ha d'estar usat, rentat o alterat de cap manera, ha d'estar en l'embalatge original i amb les etiquetes originals de l'article i no s'ha d'haver sotmès a cap tipus de personalització.

En el cas d'una devolució factible, el preu de la compra et serà retornat a la targeta de crèdit associada a la compra realitzada. L'abonament es realitzarà tan aviat com haguem rebut el producte a retornar i hàgim confirmat que compleix amb els nostres requeriments mínims.

IMPORTANT: Les despeses d'enviament generats per canvis i devolucions corren a compte del client, excepte els productes lliurats erròniament o defectuosos. En aquest cas aconsellem conservar els justificants de les despeses i enviar-nos-los per correu electrònic a la següent adreça: taranna@tarannacosmetics.com. En un termini màxim de 24 hores respondrem a la teva comunicació.

Els ports són una despesa complementària que hauràs de tenir en compte i que dependran del total de la teva compra. Per compres superiors a 40 € els ports són gratuïts, per imports inferiors seran de 5€ a Espanya peninsular. Els ports per Balears són de 7€ (gratuïts per 50€ de compra) i a Canàries són de 13€ (gratuïts per 100€ de compra).

De moment, podem acceptar comandes a Espanya peninsular, Illes Balears i Canàries a través del nostre web. Per a altres zones, contacta amb nosaltres.

Si, rebràs un codi de seguiment amb la confirmació d'enviament. Si pel què fos l'agència de transport no troba a ningú en el moment del lliurament, et deixaran un avís perquè truquis i acordar el moment que et convingui per realitzar el lliurament.

El pagament es pot realitzar mitjançant targeta de crèdit (Visa, Mastercard), Paypal o Bizum.

La nostra botiga està certificada PCI DSS de nivell 1 i compleix les sis categories d’estàndards PCI: Mantenir una xarxa segura Mantenir un programa de gestió de vulnerabilitats Superviseu i proveu regularment les xarxes Protegiu les dades del titular de la targeta Implementar mesures de control d’accés fortes Mantenir una política de seguretat de la informació