Pagament amb targeta de crèdit / dèbit

Si opta pel pagament amb targeta, la comanda del Client serà cobrat mitjançant la passarel·la de pagament que Shopify té per a tal finalitat. Shopify Payments codifica les seves dades bancàries quan són transmesos per internet. Per raons de seguretat, és la nostra obligació verificar totes les comandes pagades amb targeta bancària. Shopify Payments accepta targetes de Visa i MasterCard donades d'alta al sistema de pagament segur Verified by Visa.

 

Pagament amb compte de PayPal

Si opta per pagar amb el compte propi de PayPal ha de tenir en compte que Paypal permet pagar directament sense comunicar les dades financeres a Internet. PayPal codifica automàticament les dades confidencials amb l'ajuda de les millors tecnologies disponibles al mercat. TARANNÀ no es fa responsable dels càrrecs propis que pugui efectuar Paypal en el seu compte deguts a comissions de cost o comprovació de veracitat.

En cas que la compra s'hagi fet per un consumidor final o una empresa s'estendrà la corresponent factura. En ambdós constarà el desglossament corresponent a l'Impost sobre el Valor Afegit si és aplicable i les despeses d'enviament. Si us plau, pot sol·licitar-la via mail a taranna@tarannacosmetics.com.

TARANNÀ es reserva el dret de retenir qualsevol comanda per raons de seguretat, així com de no permetre temporalment l'accés als Productes adquirits. S'informarà als CLIENTS afectats. Igualment, TARANNÀ es reserva el dret de cancel·lar una comanda si es considera que no es pot verificar les dades facilitades pel CLIENT, o si considera que el Producte ha estat adquirit pel CLIENT per revendre'l.

TARANNÀ no es farà responsable dels retards en el lliurament de les comandes derivats de la manca d'autorització pel sistema de pagament.

 

Altres recomanacions de seguretat 

No comparteixis la teva informació personal

TARANNÀ mai t'enviarà un correu electrònic ni et trucarà per telèfon per demanar-te que revelis o verifiquis la contrasenya del teu compte de TARANNACOSMETICS.COM, ni els teus números de compte bancari o targeta de crèdit, ni cap altra dada d'informació personal. En cas que algú es posi en contacte amb tu o de rebre un correu electrònic no sol·licitat que et demani alguna de les dades anteriors, no responguis i comunica-ho immediatament a TARANNÀ perquè puguem procedir a la investigació de l'incident.

Com Identificar els Correus Electrònics Falsos?

Ignora tot correu electrònic que rebis en el qual se't sol·liciti informació personal o que et redirigeixi a una altra pàgina web que no sigui tarannacosmetics.com, o en el qual se't demani de pagar fora de tarannacosmetics.com o la passarel·la de pagament de Shopify Payments o PayPal, ja que podria ser un intent de suplantació de personalitat ('spoofing' o 'phishing'), i l'hauràs considerar fraudulent.

TARANNÀ utilitza la terminació "@ tarannnacosmetics.com" en els seus correus electrònics. Si reps un correu electrònic amb un format diferent, pots estar segur que és un correu fals.

Alguns correus electrònics que practiquen phishing contenen enllaços a llocs web que utilitzen la paraula "Tarannà" en el seu URL, però que et dirigiran a un lloc web completament diferent. Si desplaces el ratolí per sobre de l'enllaç, podràs veure la URL associada, que probablement tindrà un format diferent a les enllaçades en els llocs web autèntics de TARANNÀ.

Si tot i així fas clic en un correu electrònic que practica phishing i et redirigeixen a una pàgina que s'assembli a "El teu perfil" o a qualsevol que et demani verificar o modificar la teva informació personal, ignora-i considera-la com fraudulenta.

Què fer si et trobes amb un intent de phishing?

Envia un correu electrònic a l'adreça taranna@tarannacosmetics.com i adjunta el correu electrònic que consideres fals. Al adjuntar-nos aquest correu electrònic fraudulent, ens estàs ajudant a localitzar el seu origen.

Si no pots adjuntar el correu electrònic fals, reenvia a taranna@tarannacosmetics.com i inclou la major quantitat d'informació possible sobre el mateix.