'Tarannà' és una paraula que s'utilitza molt en la llengua catalana i que ens encanta tant pel seu significat positiu com per la seva sonoritat. Ens parla del caràcter d'una persona, la manera d'ésser i d'actuar, i sovint s'associa a fer-ho de forma natural.

I en part per aquest caràcter, i en part també per l'esperit inquiet, el 2018 vam decidir aixecar la persiana al nucli comercial de Manresa, al número 17 del carrer Nou. Nosaltres som l'Anna i el Marc, dos enamorats del centre històric!

La nostra passió és oferir productes naturals, conciliant la bellesa i el benestar personal amb el desenvolupament sostenible i la salut del nostre entorn. Per això ens esforcem a trobar aquells productes i marques que a més de ser respectuosos amb la teva salut, ho siguin amb el planeta. Posem els nostres esforços en trobar productes que generin menys residus i que siguin de proximitat.

També volem que aprenguis i coneguis una mica més sobre els productes, les marques, els certificats... i per això, ens agrada oferir-te consells tant als newsletters com als articles del blog.

Creiem en una bellesa sense presses, sense complicacions i amb hàbits saludables. Una bellesa honesta i real, sense enganys i sense impossibles (miracles a Lourdes!). I també som molt fans del petit comerç, aquell que s’esforça per tal que el client es senti com a casa. Per això, tant si entres a la nostra botiga física com en aquesta de virtual, volem oferir-te el millor servei i assessorament!