1 comentari / Creat el dia per Anna Casasampera

✨ Cada any que passa, el Black Friday em deixa un regust amarg. És un model fet a mida per les grans empreses, i els petits comerços ens  hem sentit arrossegats a participar-hi.
No es pot negar que és un dia que proporciona un bon número de vendes. Però no puc evitar que em quedi aquella mala consciència per haver participat d’un model comercial que no és coherent amb els nostres valors ni amb la filosofia sostenible de Tarannà.
Com molts de vosaltres ja sabreu, des del començament, li he donat una volta a aquest concepte, convertint-lo en Green Friday, intentant fer una reflexió sobre un consum responsable: evitant les compres compulsives i rumiant on volem que vagin a parar els nostres diners.
👉 Aquest any no podia ser una excepció i a Tarannà hem decidit, una vegada més, fer una revisió a aquest dia. Com? Doncs, convertint-lo en una acció solidària, el 🌿 Green Friday Solidari. El 27 de novembre no farem descomptes i donarem el 15% de les vendes generades a Open Arms.
I per què Open Arms? Doncs perquè sempre he cregut en la gran tasca humanitària que porten a terme. A més, les donacions han anat davallant en els últims mesos a causa de la pandèmia de la COVID-19. Ara, més que mai, necessiten tota l’ajuda possible. Si vols saber més sobre la seva missión pots visitar la seva web: www.openarms.es/ca.
❤️ Em fa feliç pensar que és una bona manera de capgirar aquest divendres negre pel planeta i pel petit comerç!

1 comentari

  • Creat el dia per Conxita casasampera de

    Molt bona iniciativa Anna!!
    Endavant ,💪💛💛

Deixa un comentari

Tots els comentaris del blog es comproven abans de publicar-se.