0 comentaris / Creat el dia per Anna Casasampera

Compreses de tela fetes amb cotó orgànic
Des de que han arribat les compreses de tela, moltes de vosaltres heu celebrat la possibilitat de poder reduir residus i eliminar el plàstic de la vostra higiene íntima, però també han generat moltes preguntes i dubtes que aquí intentarem resoldre!

 

L'abc de les compreses de tela 👌

De què estan fetes?

A l'interior una capa de teixit de cotó absorbent i a l'exterior, una capa de cotó orgànic sense tintar i una altra capa de tèxtil impermeable i transpirable, el que et garanteix una protecció total, alhora que permet que la teva pell respiri. 
Són de cotó orgànic sense tintar, sense químics, sense pesticides, amb certificat de qualitat OCCCGuarantee i OEKOTEX.
 

I a l'hora de rentar, què?

Tu tries la forma de rentat que més s'adapti al teu ritme de vida! 🙌 Pots deixar-les en remull en un recipient abans de posar a la rentadora, pots esbandir a l'aixeta amb o sense sabó, pots rentar-la directament a mà. De l'únic que t'hauràs de preocupar és que sigui en aigua freda. L'aigua calenta fa que la sang s'adhereixi al teixit i que sigui més difícil d'eliminar la taca. 👌
➡️ És recomanable no utilitzar suavitzant ni lleixiu. Amb el temps acabarien perdent capacitat d'absorció.
➡️ Eixuga-les al sol: és un llevataques natural i un desinfectant molt eficaç (segur que ho devies sentir a dir a l'àvia).
  

*A part de ser aptes per la menstruació, també  ho són per a incontinència i per al postpart.

 

Quantes en necessito?

Cada dona té unes necessitats diferents, així que no hi ha un número màgic. La qüestió és comprar 1 o 2 unitats (diferents o de la mateixa mida) i anar veient si aquest mètode s'adapta a la teva vida diària, i quantes en pots anar necessitant.

 

I... la copa menstrual

Ummm... això ho deixarem per un altre article... 😉


La fotografia que il·lustra aquest article és de J. Acosta

0 comentaris

Deixa un comentari

Tots els comentaris del blog es comproven abans de publicar-se.