D'acord amb el que estableix l'article 45 del Reial Decret Llei 1/2007, no serà possible exercir el dret de desistiment en aquells casos en què siguin adquirits productes confeccionats o manipulats d'acord amb les especificacions del consumidor o clarament personalitzats, o que, per la seva naturalesa, no puguin ser retornats o puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.

- Si el producte no es correspon amb el que esperaves i vols tornar-lo hauràs de fer-te càrrec del cost d'enviament. El producte ha d'estar en el seu embalatge original i en perfecte estat i sense cap indici que hagi estat obert, manipulat o provat. Si compleixes aquestes condicions podràs optar per un canvi per un altre producte, devolució de l'import exacte de la compra (sense les despeses d'enviament) o un val per a la teva propera compra.

- Si el producte és defectuós o per error no és el que havies comprat, Tarannà es fa càrrec de la recollida i ens comprometem a canviar-te'l pel producte corresponent.

En qualsevol cas disposes d'un termini de 15 dies a partir de la recepció del producte per efectuar aquesta devolució. En tots dos casos hauràs enviar-nos un correu electrònic a taranna@tarannacosmetics.com indicant-nos el número de comanda i el motiu de la devolució (en cas de producte defectuós o producte erroni hauràs adjuntar-nos fotos de productes en qüestió).

Les despeses derivades de devolucions per qualsevol altra raó no especificada anteriorment seran a càrrec del comprador.

Les devolucions de les comandes es remetran a:

TARANNÀ COSMÈTICA NATURAL
Carrer Nou, 17
08241 Manresa

S'efectuarà la devolució o canvi del producte un cop rebem la mercaderia a les nostres instal·lacions i havent comprovat el seu estat es procedirà a la devolució de l'import o canvi de mercaderia o un val pel mateix import a www.tarannacosmetics.com

Catalan